Of je nou een hoteleigenaar bent of een snackbar of café bezit. Een ongedierteplaag van muizen, ratten, bedwantsen of wespen kan zomaar het einde van jouw onderneming betekenen. Daarom is het enorm belangrijk zo snel mogelijk in te grijpen en een bestrijder van Beestjes Kwijt in te schakelen. Door de vele locaties van Beestjes Kwijt is er altijd wel een vakman bij jou in de buurt!

Muizen en ratten

Deze beestjes zijn misschien wel de grootste bedreiging voor horecazaken. Muizen en ratten dringen het pand via allerlei gaten en kieren binnen en doen er vervolgens alles aan om in de keuken of voorraadkast terecht te komen. Hier vreten ze aan al het voedsel en vormen vervolgens een bedreiging voor de gezondheid van jouw klanten en werknemers. Ratten en muizen kunnen namelijk bacteriën als salmonella en E-coli met zich meebrengen. Het voedsel waar deze beestjes aan knagen wordt hierdoor besmet en voor je het weet besmet je klanten en werknemers hier ook mee. Daarnaast wil je als onderneming natuurlijk niet bekend staan als het bedrijf met een vieze muizen- of rattenplaag. Dat kan zomaar het einde van jouw horecazaak betekenen!

Bedwantsen

Voor hotels is een plaag van bedwantsen een grote boosdoener. Deze beestjes worden door gasten meegenomen via hun kleding of koffers. De bedwantsen blijven vervolgens achter in meubilair zoals een bed of kast en ‘s nachts bijten ze de volgende gasten om bloed te zuigen. De rode bultjes die achter blijven jeuken en kunnen zelfs pijn doen. Dit wil je jouw gasten natuurlijk niet aan doen. Grijp daarom zo spoedig mogelijk in door een bestrijder van een van de locaties van Beestjes Kwijt in te schakelen.

Wespen

Wespen kunnen zowel binnen als buiten het pand veel overlast veroorzaken. Op het terras proberen de wespen mee te genieten van de verse sapjes, lekkere gebakjes en zoete limonades. En wanneer ze zich bedreigd voelen zullen ze niet aarzelen om een van jouw klanten te steken. Erg jammer als de klanten niet meer terug zullen komen om dat ze een nare ervaring hebben op jouw terras. Daarnaast kunnen wespen binnen ook een bedreiging vormen. Misschien bouwen de wespen op dit moment wel een wespennest in jouw restaurant, café of lunchroom. Vaak heb je het niet eens door! De wespen kiezen namelijk een rustige plek zodat ze ongestoord door kunnen met de bouw van het nest. Dus wanneer je een wespennest ontdekt is het vaak al te laat… Dan is ongediertebestrijding een echte must!